Home

 

Beoordeel ons

Wij zijn steeds op zoek naar manieren om ons werk beter te doen en onze dienstverlening te verbeteren.
Daarom zijn we ook benieuwd naar uw mening. Zou u de moeite willen nemen om uw mening te geven via FeedbackCompany? Wat doen we goed? Wat kan beter? We vernemen het graag!
 
Team Dierencrematorium Majesta Rotterdam

 

 

Wij scoren 4.4 van 5 sterren, berekend uit 39 reviews van klanten.

 • A.Westerholt

  Zeer tevreden, na eerdere ervarjng voor mijn katje, nu ook met mijn lieve hondjd Misty geweest, mooie ruimte goed ontvangen en alle tijd gehad om afscheid en foto's te nemen, niet opdringerig, maar ik wist wat ik wilde! Vandaag de as opgehaald allemmaal keurig in orde met certificaat en pootafdruk en plukje haar(...)
   

 • Patty Devilee

  We werden ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen aan de Satijnbloem in Rotterdam... Helaas in korte tijd twee maal geweest met mijn moeder, maar ik kan niks anders zeggen dan dat het super fijne mensen zijn.
   

 • Anoniem

  Wij zijn zeer goed geholpen bij het afscheid van onze "Witte" we konden er alle tijd voor nemen. De begeleiding was zeer professioneel onze dank hiervoor.
   

 • m Bak

  Niet helemaal
   

 • jeannet kuis

  zer tevreden heb vanaf 2010 4 malamutes individueel laten cremeren.waren heel betrokken bij het verlies.heb alle honden waren netjes opgebaard kon rustig afscheid nemen.de laatste is vandaag op 3-7-2019 gecremmeerdwaren zo betrokken.heel veel respekkt voor jullie (...)
   

  Alle reviews