Home

 

Beoordeel ons

Wij zijn steeds op zoek naar manieren om ons werk beter te doen en onze dienstverlening te verbeteren.
Daarom zijn we ook benieuwd naar uw mening. Zou u de moeite willen nemen om uw mening te geven via FeedbackCompany? Wat doen we goed? Wat kan beter? We vernemen het graag!
 
Team Dierencrematorium Majesta Rotterdam

 

 

Wij scoren 4.4 van 5 sterren, berekend uit 39 reviews van klanten.

 • Melissa Van merkestein


   

 • Carel Versteeg

  we zijn vriendelijk geholpen, door een medewerker van het bedrijf die een lijstje opmaakte van onze kat Kip voor de crematie, we mochten Kip in een mand leggen, waarna de medewerker de zorg verder van ons over nam. wij hebben een certificaat thuis ontvangen van de crematie, en ook een kaartje waar ons veel sterkte werd toegewenst.
   

 • jeannet kuis

  zer tevreden heb vanaf 2010 4 malamutes individueel laten cremeren.waren heel betrokken bij het verlies.heb alle honden waren netjes opgebaard kon rustig afscheid nemen.de laatste is vandaag op 3-7-2019 gecremmeerdwaren zo betrokken.heel veel respekkt voor jullie (...)
   

 • beugelink


   

 • Kim van Hesteren

  Ontzettend tevreden. Het is duidelijk dat Majesta Rotterdam je overleden dier met respect behandeld. Je mag precies aangeven wat je wilt. Vandaag een hele mooie tas met het as, een plukje haar en een pootafdruk met naam ontvangen. Tevens een certificaat van overlijden(...)
   

  Alle reviews