Home

 

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart van andere dieren gecremeerd. De crematie vindt in principe plaats binnen 2 werkdagen na aankomst van uw huisdier op het crematorium, tenzij u dit eerder of later wenst.

Inbegrepen in de prijs van de individuele crematie is ook een luxe strooikoker of sierblik, waarin u de as van uw huisdier ontvangt. Ook inbegrepen is een officieel crematiecertificaat. Na twee werkdagen kunt u de as zelf komen ophalen, of door ons op een later tijdstip kostenloos laten bezorgen bij uw dierenarts. Uiteraard bieden wij ook een uitgebreid assortiment urnen en sieraden met een ashouder. Wilt u geen as ontvangen, dan verstrooien wij deze over één van onze strooivelden.

Na afloop van de crematie ontvangt u per post een persoonlijk bericht met de datum en het exacte tijdstip van de crematie. Een individuele crematie kunt u ook bijwonen. Het tijdstip van de crematie wordt dan in overleg met u bepaald. Als u dat wenst kunt u zelf de crematie in gang zetten.  Afspraken voor het bijwonen van een crematie moeten wel minimaal één dag van te voren worden gemaakt. Wij reserveren dan ook de ovenruimte voor u. Aan het bijwonen van de crematie zijn wel extra kosten verbonden.